QR Tour

Prijzen

De kosten van QR Tour worden in rekening gebracht aan de organisator van het evenement. Deelnemers worden door ons geen kosten in rekening gebracht. Of en in hoeverre de kosten doorberekend worden aan de deelnemers is uitsluitend afhankelijk van de organisator van het evenement, meestal zullen deze kosten verwerkt zijn/worden in de aanmeldkosten voor het evenement.

 

Het tarief voor het gebruik van QR Tour is opgebouwd uit een aantal onderdelen;
Starttarief
Periodiek tarief
Prijs voor extra QR codes
Prijs voor extra deelnemers
Toegang tot de database (optioneel)

 

Alle genoemde prijzen zijn per jaar.

Contracten worden automatisch verlengd met een jaar met een gelijk aantal QR codes en deelnemers, tenzij tijdig (minimaal één maand voor het einde van het contractjaar) schriftelijk opgezegd.

Het is mogelijk om gedurende een contractjaar het aantal QR codes en/of deelnemers te verhogen. Het contractjaar blijft ongewijzigd en de bijbehorende extra kosten worden voor het gehele (lopende) contractjaar in rekening gebracht.

 

Starttarief

Het starttarief is € 30 wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van onze (standaard) app.

Het is ook mogelijk om voor € 250 een eigen app door ons te laten ontwikkelen. De app wordt dan voorzien van een eigen logo en kleurstelling en is als aparte app beschikbaar in de App Store en Play Store.

 

Periodiek tarief

Per jaar wordt € 15 in rekening gebracht. Wanneer u heeft gekozen voor een eigen app zijn de jaarlijkse kosten € 60.

 

Prijs voor extra QR codes

Standaard zijn 5 QR codes inbegrepen. Voor elke 5 extra QR codes wordt een tarief van € 10 per jaar in rekening gebracht.

 

Prijs voor extra deelnemers

Standaard zijn 10 deelnemers inbegrepen. Voor elke 10 extra deelnemers wordt een tarief van € 10 per jaar in rekening gebracht.

 

Toegang tot de database

Met database toegang krijgt u lees-toegang tot de opgeslagen gegevens. Hiermee kunt u bijvoorbeeld realtime opvragen welke codes de deelnemer reeds gescand heeft en op welke locatie (latitude/longitude) de code is gescand.

Kosten voor toegang tot de database zijn € 30.